RING OSS - 08-121 116 84

Innergårdsrenovering Stockholm

RING OSS - 08-121 116 84

Markarbete

Vi utför flera tjänster kring innergårdsrenovering i Stockholm.

För att en innergårdsrenovering i Stockholm ska bli riktigt bra kan det vara nödvändigt att bearbeta marken. Allt som vi gör, gör vi i nära kundrelation till alla våra kunder. Det är ju ni som bestämmer hur den ska bli. Vi kan planera och ge förslag som ni sedan kan ta ställning till. En fin markyta kan bli en härlig uteplats som kan fylla behov som olika åldrar kan dra nytta av. Låt oss hjälpa er med innergårdsrenovering i Stockholm! 

Ta kontakt och berätta om ert byggprojekt för markanläggning och innergårdsrenovering i Stockholm!

Vi utför markarbete och innergårdsrenovering i Stockholm

oBehöver ni lyfta eller sänka marken för att den ska bli anpassad efter era behov? En tomt är sällan perfekt från början. Innan man påbörjar en innergårdsrenovering i Stockholm kan marken därför behöva bearbetas för att fylla en bra funktion för dem som ska använda den. Vi kan erbjuda både tjänster och maskiner för schaktning, grävning, dränering eller efter de behov som ni har. Vill ni kan vi erbjuda en helhetslösning av innergårdsrenovering i Stockholm, där vi både gräver, flyttar stora stenar, träd och anlägger gräsmatta eller bygger en ny yta för er utevistelse.

Många behov ska fyllas

Ofta behövs en gård, innergård eller tomt för att fylla många olika behov, såsom parkering, lekplats för barn och ungdomar och en yta för umgänge med utemöbler och kanske en grillplats. Då kan ni vända er till oss. Vi har lång erfarenhet av markanläggning och innergårdsrenovering i Stockholm. Tillsammans med er kan vi planera den och sedan arbeta för att förverkliga er vision för platsen. Ni bestämmer vad som ska till för att vara så bra som möjligt så att alla kan använda den. Vi hjälper er hela vägen fram med er innergårdsrenovering i Stockholm – dessutom erbjuder vi alltid gratis offert! 

En bra innergård ska innehålla:

  • Parkering för bilar eller cyklar och barnvagnar.
  • Plats som lockar till lek för barn och ungdomar.
  • Yta för umgänge.
  • Skugga mot solen.
  • Blommor och gröna växter som livar upp hela platsen.
  • Belysning för mörkare kvällar och nätter.