RING OSS - 08-121 116 84

Innergårdsrenovering Stockholm

RING OSS - 08-121 116 84

Innergårdsrenovering

Vi hjälper till med innergårdsrenovering i Stockholm!

En innergård är som en grön oas, i bästa fall, i värsta fall blir den bara ett dåligt samvete över allt som borde göras. Hur önskar ni att er innergård i Stockholm såg ut? Om ni anlitar oss för en innergårdsrenovering i Stockholm ser vi till att renovera den så att den passar er BRF, och på de sätt som ni önskar använda er innergård. Vill ni ha ytor för barnens lekar? Önskar ni att ha bänkar och bord ute med en grillplats? Vi kan planera en innergårdsrenovering i Stockholm tillsammans med er – så att den blir exakt som ni önskar den.

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert för er innergårdsrenovering i Stockholm!

En innergårdsrenovering i Stockholm höjer fastigheten

Att ha en fin innergård, höjer fastighetens status och värde. En härlig innergård lockar fler köpare och framför allt ger den ett mervärde för alla som redan bor i bostadsrättsföreningen. Vi kan skräddarsy en innergårdsrenovering i Stockholm så som ni önskar den. Vi har både kompetensen, kunnandet och de slags maskiner som krävs för en innergårdsrenovering i Stockholm – allt för att den ska passa just era behov och fastighet! 

Vårt företag är ett byggföretag med totalentreprenad som kan arbeta med innergårdsrenovering i Stockholm från grunden ända till att bygga uteplatser för er innergård.

Vi erbjuder fler tjänster vid en innergårdsrenovering i Stockholm:

  • Schaktning, dikning, dränering och allt slags förarbete.
  • Vi kan lägga marksten, asfaltera gångbanor eller lekplats.
  • Vi murar, anlägger blomrabatter eller gräsmatta.
  • Vi kan bygga lekplatser för barn och unga.
  • Vi bygger platser för utemöblemang och eventuell grillplats.

Så nästa gång det är dags att göra en innergårdsrenovering i Stockholm – kontakta oss!