RING OSS - 08-121 116 84

Innergårdsrenovering Stockholm

RING OSS - 08-121 116 84

Om oss

Om oss

Välkommen till familjeföretaget Bek Bygg AB. Vi är ett byggföretag med totalentreprenad och kan erbjuda tjänster för innergårdsrenovering i Stockholm.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi utför innergårdsrenovering i Stockholm!

Totalentreprenad för innergårdsrenovering i Stockholm

Vi har arbetat med innergårdsrenovering i Stockholm länge. Vi har därför goda kunskaper om innergårdsrenovering i Stockholm, hållbara miljöer, en vision om att leverera en välvårdad och sund utemiljö med fokus på kvalitet och hållbar utveckling.
Vi vårdar hela Mälardalens gröna miljö och vill se till så att Stockholm är en grön oas, som både människor och djur mår bra av. Kontakta oss så hjälper vi dig med din innergårdsrenovering i Stockholm! 

Vi erbjuder många olika tjänster

Under alla våra verksamma år har vi arbetat med - förutom innergårdsrenovering i Stockholm - även projektering, markanläggning, skötsel och underhåll av gröna ytor. Vår ambition och strävan är att bidra till en god utemiljö och erbjuda BRF:er en fin utemiljö som bidrar till en sund livsstil som är bra för alla. Skulle det finnas eventuella brister på er innergård, kan vi hjälpa till att upptäcka och åtgärda dem. Det är vår målsättning att vi renovera innergårdar så att de håller för många år framåt. Kontakta oss om era önskemål så hjälper vi er med innergårdsrenovering i Stockholm av just er yta!